УСЛУГИ

Изработка на уеб сайт

Несъмнено Вашият уеб сайт е Вашето онлайн лице. Също като Вас той трябва да бъде неповторим и уникален. Ето защо не работим с готови темплейти. След като се запознаем добре с Вашата идея или бизнес пристъпваме към разработването на възможно най-добрата концепция за неговото представяне. Това включва изброените по-долу услуги от структурата на уеб сайта през неговия (UX/UI) дизайн до SEO (оптимизацията) и стратегия за дигиталнен маркетинг и рзвитие на Вашия бизнес. Едва след това следва самата изработка на уеб сайта съгласно предварително изработената концепция.

Изработка на онлайн магазин

Независимо от типа уеб сайт, който изграждаме, нашата цел е възможно най-добро представяне на Вашия бизнес. Всичко казано за изработката на уеб сайт важи и за изработката на онлайн магазин. Ще изработим концепция за структурата, (UX/UI) дизайн и начините на плащане на Вашия онлайн магазин. Отправната точка, от която се водим при изработката на онлайн магазин е създаването на най-лекия и приятен потребителски опит за Вашите клиенти от разглеждането и търсенето на продуктите до покупката и финализирането на поръчката. Накрая, ще предложим стратегия за дигитален маркетинг.

UX/UI дизайн

UX/UI дизайнът се отнася до потребителския интерфейс и опит (user experience / user interface). При изработката на Вашия уеб сайт нашата цел е да постигнем структура и интерфейс, които да гарантират отличен потребителски опит. В хода на работа изработваме прототип на уеб сайта. Той предоставя възможност да видите и дискутираме Вашия бъдещ уеб сайт. Едва след това пристъпваме към реалната изработка на уеб сайт.

Риспонсив дизайн

Риспонсив дизайнът е адаптацията на Вашия уеб сайт за различни устройства (десктоп и мобилени). Мобилната версия на един уеб сайт е от изключителна важност, тъй като днес потребителите в интернет пространството прекарват повече време пред своя мобилен телефон, отколкото пред компютъра. За тази цел е необходимо да се създаде отличен потребителски интерфейс и опит не само за десктоп, но също така за мобилни устройства.

СЕО оптимизация

СЕО оптимизацията е сред най-важните компоненти в изработката и поддръжката на уеб сайт. Тя се отнася до видимостта на Вашия уеб сайт в различни търсачки (Google, Yahoo, Bing и т.н.). Всяка отделна страница се оптимизира. Същото важи за всяка една публикация или продукт в онлайн магазин. СЕО оптимизацията е продължителен стратегически процес и показва най-добри резултати с услугата поддръжка на уеб сайт.

Дигитален маркетинг

Стратегията за дигитален маркетинг е планът за популяризиране на Вашия уеб сайт. Използват се органични източници. Това ще рече, че се предлагат безплатни канали за популяризиране. В зависимост от нуждите, могат да бъдат предложени и платени канали за реклама. Също като СЕО оптимизацията, дигиталният маркетинг е продължителен стратегически процес и показва най-добри резултати с услугата поддръжка на уеб сайт.

Фотография

Ако се намирате в София, ние ще Ви посетим и ще направим професионални снимки, които да представят Вашия бизнес и екип на Вашия уебсайт. Всички снимки се обработват професионално с Adobe Photoshop. Обработката на портретни снимки включва и професионален фоторетуш. Тези, които не се намират в София, а спецификата на техния бизнес налага необходимостта от предоставяне на изображения, следва сами да предоставят професионално заснети снимки от фотограф. Дори снимките да не са обработени, ние ще направим професионална обработка на снимките с Adobe Lightroom и Photoshop.

Поддръжка

След изработката на Вашия уеб сайт може да се възползвате от възможността за поддръжка. Тя е от изключителна важност, ако искате Вашия уеб сайт да функционира правилно и да има видимост в интернет. Поддръжката на уеб сайт включва техническа поддръжка, ежеседмично обновяване на информация на Вашия уеб сайт, редовна СЕО оптимизация, фотографски услуги при нужда (за град София), графично оформление на постери, поддръжка на социални мрежи и др. Тя съблюдава също така предварително изготвената за изработката на уеб сайта стратегия за дигитален маркетинг.

За да добиете още по-добра представа относно предлаганите от нас услуги, може да разгледате презентацията на един от нашите разработени уебсайтове на страница Проекти.