ПРОЕКТИ

ПРИМЕРЕН ПРОЕКТ

Център за чужди езици и творчество "Малвина"

Тук бихме искали да Ви запознаем с един от проектите, които неотдавна създадохме. Това е уебсайтът, който изработихме за Център за чужди езици и творчество "Малвина". По този начин ще добиете по-добра представа за цялостния процес на работа по изработка и поддръжка на уебсайт от Web Design Art Studio.

Прототип на уеб сайта на Център за чужди езици "Малвина"

Вероятно се питате какво точно представлява един прототип. Това е работен модел, който онагледява Вашия бъдещ уебсайт. Неговата цел е да Ви запознае предварително с него за обратна връзка. Прототипът подлежи на обсъждане и корекции до създаването на модел, който да съответства изцяло на Вашите предпочитания. Във видеото тук може да видите кратка презентация на финалния прототип, въз основа на който беше изработен уебсайта на Център за чужди езици и творчество "Малвина".

Поддръжка на уебсайта на Център за чужди езици "Малвина"

Какво представлява и включва поддръжката на уебсайт и защо е необходима? Поддръжката, която предлагаме далеч надхърля техническата поддръжка. Като отражение на един разрастващ се и развиващ се бизнес, уебсайтът също се развива. Ето защо се налага регулярно обновяване на неговото съдържание. Така Център за чужди езици и творчество "Малвина" се нуждаеше от нова страница за техния уебсайт. Веднага изготвихме прототип и се заехме с изработването на новата уеб страница. Освен това се грижим всяка седмица за дизайна и СЕО оптимизацията на новините на центъра.

Фотографски услуги

Професионало заснетите фотографии са от изключителна важност за един уеб сайт. Те са важни както за визията на Вашия сайт, така и за СЕО оптимизацията. Ако разполагате с известен брой изображения, ние ще ги прегледаме и ще подберем тези, които бихме могли да използваме. Ако не разполагате с никакъв или с достатъчно качествен снимков материал, ние ще се наемем да заснемем и подготвим фотографиите за Вашия уебсайт. Център за чужди езици и творчество "Малвина" разполагаше само с частичен снимков материал. Ние се погрижихме за останалите снимки, които да представят техния бизнес. Заснехме също така и някои от събитията, които центърът организира. Част от тях може да видите в слайд презентацията тук. Всички снимки преминават професионална техническа обработка с Photoshop.

СЕО и дигитален маркетинг

Заедно с изработката на уебсайта ние изготвяме за Вас и стратегия за дигитален маркетинг. Целта ни е да постигнем оптимални органични (неплатени) резултати. Съгласно проучванията хората отдават предпочитание и посещават органични резултати и избягват резултатите от платена реклама. Ето защо ние се наемаме със СЕО оптимизация на всяко ново съдържание на Вашия уебсайт. Грижим се съшо така за управлението и професионалната визия на Вашите социални мрежи. Ще изработим постери за вашите публикации. Представяме Ви някои примерни постери и кратки видео презентации, които изготвихме за Център за чужди езици "Малвина". Може да изберете постер, за да видите отблизо.

Postcrossing Poster
English for Children Poster
Theatre Poster
Poetry Competition Poster
×

За нас най-голямата награда е радостта от съвместната работа с нашите клиенти, която прераства в приятелство. Ето какво казват на нашата фейсбук страница от Център за чужди езици и творчество "Малвина" за нас, за което сърдечно благодарим:

"Нямам достатъчно думи, за да изразя огромната си благодарност към Web Design Art Studio за личното отношение и отдаденост към изработването на сайта на Център за чужди езици и творчество „Малвина“, както и популяризирането на фейсбук страницата Malvina Language & Creativity Centre. По време на съвместната ни работа получих безброй полезни съвети и насоки, докато изградихме цялостната концепция на сайта. Благодарение на тях успях да подредя пъзела на идеите си. Като следствие на ползотворното ни сътрудничество се роди и нова фейсбук страница. Имам радостта да работя с изключителен професионалист, ерудит и човек! От сърце препоръчвам на всички, които ценят качествената работа на дигиталния експерт!" (Мариана Дянкова)

Ако искате да разгледате още наши проекти, то може да посетите секция Новини. Един от последните проекти, върху които работихме е уебсайтът на Конференцията по повод 380 години от смъртта на Галилео Галилей, чиято кратка презентация може да видите в следната статия. Още от нашата работа може да видите също така и на нашата фейсбук страница. А ако имате въпроси, винаги може да се свържете с нас на посочените в нашия сайт контакти.