КОНФЕРЕНЦИЯ
ПО ПОВОД 380 ГОДИНИ ОТ СМЪРТТА НА ГАЛИЛЕО ГАЛИЛЕЙ

ПРОЕКТ НА УЕБСАЙТ:
КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПОВОД 380 ГОДИНИ ОТ СМЪРТТА НА ГАЛИЛЕО ГАЛИЛЕЙ

Дата на публикация: 20 август 2022 г.

Скъпи приятели,
С гордост споделяме, че Web Design Art Studio се присъедини към партньорите на Конференцията по повод 380 години от смъртта на Галилео Галилей "E pur si muove", която се организира от Сдружение "Форум Наука", д-р Лъчезар Томов и инициативен комитет. Тук може да видите мокъп на уебсайта на конференцията, който Web Design Art Studio изработи.

За конференцията

Конференцията е едно прекрасно научно събитие, което ще се състои на 26-27 ноември 2022 г. Тя се отличава с това, че създава мост не само между отделните дисциплини, но също така между поколения от изследователи. Първият ден е предвиден за презентации и изяви на студенти и ученици. Вторият ден е предвиден за презентации на научни изследователи и хора на изкуството. Конференцията е интердисиплинарна. Известно е, че Галилей получава музикално образование от баща си, макар че самият той се насочва към точните науки. Той остава известен със своите открития в областта на физиката и астрономията, както и със своите изобретения, като телескопа, дизайна на часовник с махало и др. За конференцията се приемат заявки от различни тематични области: математика, физика, астрономия, философия, инженерни науки, музика, изкуства и др. Предоставя се голяма свобода на избора на формата на участие - приемат се презентации под формата на доклади, постери, инсталации, картини, експерименти и др. Повече за конференцията може да прочетете на официалния уебсайт, който изработихме.

Конференцията по повод 380 години от смъртта на Галилео Галилей "E pur si muove":
уебсайт и постери

Ние от Web Design Art Studio се радваме, че станахме част от организацията и популяризирането на това прекрасно събитие. Споделяме с Вас един от плакатите, който изработихме, а всички, които имат желание да участват в нея или просто искат да разгледат сайта на конференцията, могат да го направят, като последват следния линк тук.

Kонференцията по повод 380 години от смъртта на Галилео Галилей 'E pur si muove'

Ако желаете да разгледате още поректи от Web Design Art Studio, може да го направите като посетите страницата ни Проекти.

Към предишната статия: WPD Sofia Postcrossing Meetup 2022

Към следващата статия: Какво е респонсив дизайн?