POSTCROSSING MEETUP POSTCARD


WPD SOFIA POSTCROSSING MEETUP 2022
01 октомври 2022г.

POSTCROSSING MEETUP POSTCARD

Дата на публикация: 14 септември 2022 г.

Скъпи приятели,
Имаме удоволствието да Ви представим пощенската картичка за нашето предстоящо посткросинг събитие по повод световния ден на картичката WPD Sofia Postcrossing Meetup 2022, което организираме съвместно с Център за чужди езици и творчество "Малвина".

Sofia Postcrossing Meetup 2022
Sofia Postcrossing Meetup 2022

Преди да дадем повече детайли за поръчка на картичката, бихме искали да Ви напомним, че WPD Sofia Postcrossing Meetup 2022 ще се проведе на 01.10.2022г. от 13:00 ч. в сладкарница Café Ma Baker (ул. Николай Хайтов 28А, кв. Изток, гр. София). Молбата ни е, ако все още не сте се регистрирали, но желаете да се присъедините на нашето събитие, да се запишете на следния формуляр тук, за да можем да резервираме Вашето място.

ПОРЪЧКА НА POSTCROSSING КАРТИЧКИ

Предварителна заявка. Молбата ни е всички, които желаят да си поръчат Postcrossing картички за събитието да направят предварителна заявка с бройката в следния формуляр тук. Ако достигнем обща поръчка на картичките от 500 броя, цената на 1 брой картичка ще възлиза на изключително изгодната цена от 0,30 ст.

Краен срок за подаване на заявките: 19.09.2022г. / 17:00 ч. (понеделник)

За поръчката. Допълнително на 19.09.2022г. (понеделник вечерта) ще изпратим на всички заявили желание да поръчат картички за събитието информация с банкова сметка за заплащането им. Тези от Вас, които няма да присъстват на събитието в София следва сами да поемат разходите за доставка. Ще има възможност да изберете начина на доставка (по пощата или с куриерска фирма), за което също ще изпратим допълнително информация.

Искрено се надяваме колкото се може повече любители на посткросинг да се присъединят на тазгодишното събитие, да споделим нашето прекрасно и любимо хоби и да създадем нови приятелства. С нетърпение Ви очакваме!

Към обявата: WPD SOFIA POSTCROSSING MEETUP 2022

Към следващата статия: Фотографски уеб сайт