ФОТОГРАФСКИ САЙТ С WORDPRESS

ФОТОГРАФСКИ САЙТ С WORDPRESS

Дата на публикация: 03 октомври 2022 г.

Вие сте фотографи и искате да представите Вашата работа в стилен уебсайт? Вие обаче не сте нито уеб програмист, нито уеб дизайнер и искате да имате лесен за употреба уеб сайт. Web Design Art Studio има точното решение за Вас!

Изработка на фотографски сайт в WordPress

По статистики повече от 40 процента от сайтовете в интернет пространството са базирани на WordPress. Причините са много. Първо, платформата е безплатна с множество безплатни теми. Разбира се, потребителят при желание може да закупи и платена тема, каквито се предлагат също в WordPress. Второ, платформата използва разширения, които позволяват да се използват редица допълнителни функционалности към основната тема. Трето, потребителите лесно се научават сами да управляват съдържанието на сайта си, макар че в много случаи се изисква професионална намеса.

Професионална изработка на WordPress сайт за фотографи

Представяме на Вашето внимание елегантен демо уебсайт за фотографи в минималистичен стил, изработен с безплатна тема в Wordpress. Предимството на тази тема несъмнено са галериите. Заповядайте да видите видео презентацията!

Ако демо уебсайтът Ви харесва и желаете да имате свой уебсайт по подобие на този, то ние Ви предлагаме следната оферта.

Първо. Изработка на Вашия фотографски уебсайт.
Второ. Оптимизация на Вашите фотографии.
Трето. СЕО оптимизация, т.е. оптимизация за търсене в различни търсачки.
Четвърто. Обучение как сами да управлявате съдържанието на Вашия уебсайт.

Обучението ще бъде напълно достатъчно, за да поемете управлението на Вашия уебсайт сами. Въпреки това, ако в допълнение на описаните услуги имате нужда от маркетингова стратегия, редовна СЕО оптимизация и др., то тогава имате нужда от професионална месечна поддръжка на уебсайт.

Ако желаете да се възползвате от професионалната месечна поддръжка обаче, ето какво включва:
Техническа поддръжка.
Ежеседмично обновяване на съдържанието на сайта с подадени от Вас статии.
СЕО оптимизация на ново съдържание.
Поддръжка на социални мрежи.
Дигитален маркетинг.

За запитвания и повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на посочените в секция Контакти имейл или телефон. Очакваме Ви с нетърпение!

Към предишната статия: Postcrossing Meetup Postcard