ФОТОГРАФИЯ

Много често хората пренебрегват снимковия материал на своя уеб сайт. Тези, които се грижат за визията на своя сайт понякога прибягват до снимки със свободен достъп. Това в действителност е не лош и спестяващ средства подход. Той е подходящ за блог статия и не само. Не обаче, когато се представят услуги.

Реалните снимки, които отразяват Вашата дейност са тези, които будят доверие от посетителите на Вашия сайт. В същото време за един бизнес впечатлението от непрофесионално заснетите снимки може да бъде пагубно и наместо да спечли да отблъсне клиента. Ето защо професионално заснетите и професионално обработени фотографии са от изключителна важност за един уеб сайт. Това е валидно за всеки един кадър от продуктовата фотография на един електронен маказин до портретните снимки на екипа на един уеб сайт. Затова за снимковия материал на Вашия уебсайт Ви препоръчваме да се обърнете към професионален фотограф.

Web Design Art Studio освен, че ще изработи Вашия уеб сайт, в случай че не разполагате с достатъчно снимков материал, ще отрази Вашия бизнес с професионално заснети и обработени фотографии. Прилагаме галерия с портретна фотография от наш фотограф. Прилагаме също така снимки от събития. Винаги предлагаме отстъпка за фотографски услуги за наши клиенти. Това важи и за бивши клиенти.

Възползвайте се!