НОВИНИ

Скъпи приятели,
На нашата страница с новини ще Ви държим информирани за интересни събития, които организираме, а също за събития на наши клиенти. Освен информация за събития тук ще публикуваме статии от областта на уеб дизайна и уеб програмирането. Стаиите са авторски и позоваването при цитирането им е задължително. Надяваме са да бъдем полезни!

Снимка: Sofia Postcrossing Meetup Postcard

Postcrossing Meetup Postcard

Дата на публикация: 14 септември 2022

Скъпи приятели, С най-голяма радост Ви съобщаваме, че вече имаме изработена пощенска картичка за нашето предстоящо посткросинг събитие по повод световния ден на картичката WPD Sofia Postcrossing Meetup 2022, което ще се проведе на 01 октомври 2022г. и което организираме съвместно с Център за чужди езици и творчество „Малвина“. Вижте картичката и разберете как да поръчате!

Снимка: Chrome Extensions

McAfee: 5 нови зловредни разширения за Google Chrome

Дата на публикация: 01 септември 2022

Колко от Вас използват разширения (extensions) в Google Chrome? Вероятно не са малко. А колко от Вас проверяват за сигурността на тези разширения? Според данни на McAfee от преди два дни (29 август 2022 г.) 5 приложения с голямо потребление обаче се оказват малуер (malware). Какво разкрива накратко една от най-големите антивирусни компании McAfee?

Снимка: Респонсив Дизайн

Какво е респонсив дизайн?

Дата на публикация: 30 август 2022

Тази статия не е насочена към професионалисти в областта на уеб програмирането или уеб дизайна, а към хора, които проявяват интерес да разберат какво представлява респонсив дизайн. Накратко, това е изработката на дизайн, който да отговаря на параметрите на различни видове устройства: компютър, таблет и мобилен телефон.

Снимка: WPD Sofia Postcrossing Meetup 2022

Конференция по повод 380 години от смъртта на Галилео Галилей "E pur si muove"

Дата на публикация: 20 август 2022

Скъпи приятели,
С гордост споделяме, че Web Design Art Studio се присъедини към партньорите на Конференцията по повод 380 години от смъртта на Галилео Галилей "E pur si mouve", която ще се състои на 26-27 ноември 2022 г. и се организира от Сдружение "Форум Наука", д-р Лъчезар Томов и инициативен комитет. Тук може да прочетете за конференцията, както и за уебсайта и постерите, който изработихме за събитието.

Снимка: WPD Sofia Postcrossing Meetup 2022

WPD Sofia Postcrossing Meetup 2022

Дата на публикация: 15 юли 2022

Скъпи приятели,
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че съвместно с Център за чужди езици и творчество "Малвина" организираме Postcrossing среща по повод Световния ден на картичката на 01 октомври 2022 г. Това е второто Postcrossing събитие, което организираме заедно. Първото беше през месец юни месец. Какво е посткросинг? ...

Copyright 2022 © Web Design Art Studio | Всички права запазени | Векторни изображения от Freepik.