НОВИНИ

Снимка: Sofia Postcrossing Meetup Postcard

Postcrossing Meetup Postcard

Дата на публикация: 14 септември 2022

Скъпи приятели, С най-голяма радост Ви съобщаваме, че вече имаме изработена пощенска картичка за нашето предстоящо посткросинг събитие по повод световния ден на картичката WPD Sofia Postcrossing Meetup 2022, което ще се проведе на 01 октомври 2022г. и което организираме съвместно с Център за чужди езици и творчество „Малвина“. Вижте картичката и разберете как да поръчате!

Снимка: WPD Sofia Postcrossing Meetup 2022

Конференция по повод 380 години от смъртта на Галилео Галилей "E pur si muove"

Дата на публикация: 20 август 2022

Скъпи приятели,
С гордост споделяме, че Web Design Art Studio се присъедини към партньорите на Конференцията по повод 380 години от смъртта на Галилео Галилей "E pur si mouve", която ще се състои на 26-27 ноември 2022 г. и се организира от Сдружение "Форум Наука", д-р Лъчезар Томов и инициативен комитет. Тук може да прочетете за конференцията, както и за уебсайта и постерите, който изработихме за събитието.

Снимка: WPD Sofia Postcrossing Meetup 2022

WPD Sofia Postcrossing Meetup 2022

Дата на публикация: 15 юли 2022

Скъпи приятели,
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че съвместно с Център за чужди езици и творчество "Малвина" организираме Postcrossing среща по повод Световния ден на картичката на 01 октомври 2022 г. Това е второто Postcrossing събитие, което организираме заедно. Първото беше през месец юни месец. Какво е посткросинг? ...